Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Στο κρεβάτι του πόνου για τρεις εβδομάδες η Μέρκελ

Το σκι εξελίσσεται στο πιο επικίνδυνο σπορ των ημερών, καθώς μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Μίκαελ Σουμάχερ πριν από εννιά ημέρες, ήταν η σειρά της Άνγκελα Μέρκελ να «πληρώσει» τις χειμερινές της διακοπές.

Η γερμανίδα καγκελάριος όπως έγινε γνωστό από τον εκπρόσωπό της, Στέφεν Ζάιμπερτ, υπέστη ρωγμώδες κάταγμα στη λεκάνη, κάνοντας σκι εκτός πίστας σε ανοιχτή έκταση στο Σεντ Μόριτζ, γεγονός που θα την κρατήσει μακριά από μια σειρά συναντήσεων για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Σύμφωνα με τον Ζάιμπερτ, η Μέρκελ θα συνεχίσει να...
εργάζεται από την οικία της, καθώς μπορεί και επικοινωνεί κανονικά με τους συνεργάτες της, αλλά οι οδηγίες των γιατρών για όσο το δυνατόν περισσότερη ανάπαυση καθιστά απαγορευτική οποιαδήποτε παραπάνω λειτουργία.

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έπρεπε να αναβληθούν ήταν και οι επίσημες επισκέψεις σε Πολωνία και Λουξεμβούργο.

Η Μέρκελ, που παρουσιάζεται ως δεινή σκιέρ, τη γλίτωσε με ρωγμώδες κάταγμα, καθώς κινείτο με μικρή ταχύτητα σύμφωνα με την καγκελαρία, ενώ η ίδια δεν αντιλήφθηκε αμέσως την σοβαρότητα του τραυματισμού της, παρά μόνο όταν οι πόνοι δεν υποχώρησαν μετά την πάροδο αρκετών ημερών.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου